Üniversitemiz Dışında Yaz Okuluna Kayıt Yaptıracak Öğrencilerin Dikkatine

Yazar: cevmuhendislik.web | Tarih: 6 Temmuz 2023

Fakülte Yönetim Kurulu tarafından " 2022-2023 Yaz Döneminde diğer üniversitelerde açılan yaz okulunda ders almak isteyen öğrencilerin, 21 Temmuz 2023 Cuma günü mesai bitimine kadar Bölüm Başkanlıklarına başvurmaları ve Bölüm Başkanlığı ile Fakülte Yönetim Kurulu onayı olmadan diğer üniversitelerin yaz okulunda ders alıp-başarılı olan öğrencilerin, intibak (eş değer ders saydırma) işlemlerinin yapılmaması" kararlaştırılmıştır.

Konuyla ilgili olarak PP.1.2.PRS.0030 OMÜ YAZ OKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YÖNERGESİ incelenmelidir.

Yaz okulunda ders alacak öğrencilerin PP.1.2.FR.0044-Diğer Yükseköğretim Kurumlarından Yaz Okulu Ders Alma Başvuru Formu'nu doldurarak Çevre Mühendisliği Bölüm Sekreterliği'ne teslim etmeleri gerekmektedir.

Yaz okulunda ders alınacak üniversitelerin akademik takvimleri ve kayıt tarihleri dikkatle incelenmelidir. Bu konu ve sürecin takibi diğer üniversitelerden yaz okuluna kayıt olacak öğrencilerin sorumluluğundadır.