Staj Yapacak Öğrencilerin Dikkatine

Yazar: cevmuhendislik.web | Tarih: 3 Şubat 2020

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı Bahar yarıyılı sonunda staj yapacak öğrencilerimizin başvuru için izlemesi gereken süreç aşağıda belirtilmiştir:

1. Staj Günleri*
Gruplar Başlama Tarihi Bitiş Tarihleri
1. Grup 1 Temmuz 2019 19 Ağustos 2019 (Kamu Kuruluşları) - 6 Ağustos 2019 (Özel Sektör Kuruluşları)
2. Grup 16 Temmuz 2019 3 Eylül 2019 (Kamu Kuruluşları) - 22 Ağustos 2019 (Özel Sektör Kuruluşları)

*Belirtilen tarihler Dekanlık tarafından belirlenmiştir ve bu tarihler dışında öğrenciler staja başlayamazlar. Grup tercihi öğrenciye aittir.

1. Evrak Teslimi

10 Mayıs 2019 tarihine kadar staj için listelenen evrakları Arş. Gör. Bilge AYDIN ER'e teslim ediniz.

• Zorunlu Staj Formu (3 asıl nüsha)

• SGK’dan veya E-devletten alınan SPAS Müstehaklık belgesi

(Yukarıda yazılı Kurum ve Kuruluşlar kendi adına ya da aileden dolayı mevcut sosyal güvence durumu için belirtilmiştir. 5510 Sayılı yasanın 4.maddesinin (C) bendine tabi çalışanların (Emekli Sandığı) işyerinden izin belgeleri getirmeleri gerekmektedir.)

• Kimlik fotokopisi
  1. Staj Sonrası:

Staj Değerlendirme Formu, staj bitiminde iş yeri tarafından doldurularak, onaylı ve imzalı staj defteri ile birlikte bölüm başkanlığı tarafından belirlenecek tarihlerde bölümümüze teslim edilmelidir. Staj defteri ve Staj Değerlendirme Formu'nda firma kaşesi ile onaylanmış fotoğraf bulunması gerekmektedir.

Staj Değerlendirme Formu