Yeşil Üniversite Öğrenci Çalıştayı Tamamlandı

Yazar: cevmuhendislik.web | Tarih: 5 Ocak 2024

“Yeşil Üniversite Öğrenci Çalıştayı” 21-22 Aralık tarihlerinde Ondokuz Mayıs Üniversitesi Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Çalıştay açılış konuşmalarını Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Feryal AKBAL, ÇEVSAM Müdürü aynı zamanda Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gamze TURAN ve Çevre Topluluğu Başkanı Yusuf Dursun Durmuş gerçekleştirdi. Sonrasında çalıştay davetli konuşmacılar; Prof. Dr. Burcu Yavuz Tiftikçigil, Prof. Dr. Esra Yüksel Acı, Doç. Dr. Sedef Şendoğdu ve Doç. Dr. Metin Mutlu Aydın'nın sunumları ile devam etti. Çalıştayın ikinci bölümünde katılımcılar, belirlenen başlıklar üzerinden "Yeşil Üniversite" kavramını tartışıp değerlendirdiler. İkinci gün elde edilen çıktılar katılımcılarla paylaşıldı ve teşekkür konuşmaları ile kapanış gerçekleştirildi.

Yeşil Üniversite Öğrenci Çalıştayı Programı