Uluslararası Sıfır Atık Günü

Yazar: cevmuhendislik.web | Tarih: 5 Nisan 2024

30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü kapsamında Samsun Vali Yardımcısı Sn. Kemal YILDIZ, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Sn. Tevfik AKÇAY, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Sn. Ali TÜLÜMEN, Çevre Mühendisliği Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Feryal AKBAL, ÇEVSAM Müdürü Prof. Dr. N. Gamze TURAN, ÇEVSAM Müdür Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Hülya AYKAÇ ÖZEN, OMÜ Vakfı Koleji öğrencileri ve Bayındır İlköğretim Okulu öğrencileri ile buluşarak günün anlam ve önemini ifade eden kısa konuşmalar yaptılar. Ardından öğrencilerle birlikte Samsun Batı Park'ta çevre temizliği yapıldı, toplanan atıklar atık getirme merkezine bırakıldı. Etkinlik sonunda toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.