TÜBİTAK 2209/A-B Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Hazırlama ve Yazma Eğitimi

Yazar: cevmuhendislik.web | Tarih: 30 Ekim 2023

LİSANS ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK PROJE HAZIRLAMA VE YAZMA EĞİTİMİ III

31 Ekim 2023 Salı günü saat 13.30'da Tübitak 2244 ve 2209 A/B Programları bilgilendirme toplantısı ve ardından Özdemir Bayraktar burs programı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecektir. Program sonunda T3 Vakfı Özdemir Bayraktar burs programı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecektir.

Üniversitemizde öğrenim gören lisans öğrencilerine proje yazım süreçleri ile ilgili bilgi ve beceri kazandırmak amacıyla "Proje Hazırlama ve Yazma Eğitimi III" etkinliği düzenlenecektir. Başvurular 1 Kasım 2023 tarihine kaar yapılmalıdır. Katılım şartları, program içeriği ve önemli tarihler gibi detaylar için tıklayınız.