Proje Yarışması: "Çevre İçin Fikirler Yarışıyor"

Yazar: cevmuhendislik.web | Tarih: 24 Mayıs 2023

ÇEVSAM, Çevre Mühendisliği Bölümü, Çevre Topluluğu MEB Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Samsun Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ile birlikte ortak olarak gerçekleştirilecek etkinlikte OMÜ öğrencileri ile Samsun ilinde bulunan lise düzeyindeki öğrenciler çevre konusunda proje hazırlayarak, bunları poster olarak sunacaklardır.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çevre Mühendisliği Bölümü tarafından oluşturulan bir jüri projeleri inceleyerek lise ve üniversite düzeyinde ayrı ayrı olmak üzere dereceye giren projeleri etkinlik öncesinde belirleyeceklerdir.

Etkinlik günü tüm projeler poster olarak standlara asılacak, öğrenciler posterlerinin başlarında katılımcılara projeleri ile ilgili bilgiler vereceklerdir. Etkinlikte dereceye girenlere ödül takdimi yapılacaktır.

Son Başvuru: 2 Haziran 2023

"Çevre İçin Fikirler Yarışıyor"