Prof. Dr. Hanife BÜYÜKGÜNGÖR'ün Emeklilik Töreni

Yazar: cevmuhendislik.web | Tarih: 8 Kasım 2020

Çevre Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Hanife BÜYÜKGÜNGÖR’ün emeklilik töreni 06.11.2020 Cuma günü Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Lütfü NAMLI, Çevre Mühendisliği Bölümü ve Mühendislik Fakültesi öğretim üyeleri, araştırma görevlileri, ÇMO Samsun Şube Başkanı Özcan ÇOLUK ile Prof. Dr. Hanife BÜYÜKGÜNGÖR danışmanlığında lisansüstü eğitimlerini tamamlayan mezunlar katıldı.

Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gülfem BAKAN’ın açılış konuşmasının akabinde, Prof. Dr. Hanife BÜYÜKGÜNGÖR “Bilim, Çevre ve Endüstri” konulu bir ders verdi. Ardından akademik kariyeri ile ilgili anılarını ve tecrübelerini paylaştı. Prof. Dr. Hanife BÜYÜKGÜNGÖR’ün pandemi nedeniyle törene katılamayan eski öğrencilerinin hazırlamış olduğu video gösterimi sonrasında Çevre Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Hülya BÖKE ÖZKOÇ ve Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Orhan BÜYÜKGÜNGÖR duygu ve düşüncelerini dile getirdiler. Tören plaket, çiçek ve hediye takdimi ile sonlandırıldı.

Prof. Dr. Hanife BÜYÜKGÜNGÖR’E Çevre Mühendisliği Bölümü’nün kuruluşundan bugüne kadar yapmış olduğu hizmetleri, yetiştirdiği çevre mühendisleri, akademiye kazandırdığı bilim insanları ve yayınladığı eserleri için teşekkür eder, sağlık ve mutluluk dileriz.