Öğrencilerimiz IFAT Eurasia 2019 Çevre Teknolojileri İhtisas Fuarına Katıldı

Yazar: cevmuhendislik.web | Tarih: 3 Şubat 2020

Çevre Mühendisliği Bölümü öğrencileri üniversitemizi temsilen İstanbul’da düzenlenen IFAT Eurasia 2019 Çevre Teknolojileri İhtisas Fuarına ( 28-29 Mart 2019) OMÜ Teknopark Ön Kuluçka Girişim Ekibi olarak projelerini tanıtmak üzere katılım sağladılar. Ecolifex takım adı ile katılım sağlayan ekip 3 gün boyunca ulusal ve uluslararası ziyaretçilerle ve sektörün önde gelen firmalarıyla iletişim halinde verimli günler geçirdi. Öğrencilerimizin standını ziyaret eden Sayın Prof. Dr. Ahmet Samsunlu’u hocamıza, Çevre Mühendisleri odası Genel Başkanı Sayın Dr. Baran Bozoğlu’na teşekkürlerimizi sunarız. Ecolifex ekibi ( Enes YİĞİT, Kerem YALÇIN, Ozan KARAMAN) kendilerine sunulan “ 1919 Kurtuluşa giden yolun 100. Yılı, ATATÜRK “ amblemli tebrik plaketini de bölümümüze armağan etmişlerdir. Öğrenci arkadaşlarımızla gurur duyarak hepsini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.