2022 - 2023 Mezuniyet Töreni ve Dereceye Giren Öğrenciler

Yazar: cevmuhendislik.web | Tarih: 10 Temmuz 2023

Mühendislik Fakültesi 2022 - 2023 Mezuniyet Töreni 05.07.2023 Çarşamba günü gerçekleştirildi. Törene öğretim üyeleri, mezunlarımız ve yakınları katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören günün anlam ve önemine vurgu yapan protokol konuşmaları ile devam etti. Çevre Mühendisliği Bölümü 2023 yılı mezunlarından dereceye giren Bölüm Biricisi Ahmed FARAGALLA ve Bölüm İkincisi Dilara LERMİ'ye hediyelerini Bölüm Başkanı Prof. Dr. Feryal AKBAL ve TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Üyesi Özge GÖKSU verdi. Tören mezunlara başarı belgelerinin verilmesi, mühendislik yeminin okunması ve kep atılması ile tamamlandı.

Dereceye giren Bölüm Birincisi Ahmed FARAGALLA, Bölüm İkincisi Dilara LERMİ ve tüm mezunlarımızı tebrik eder, meslek hayatlarında mutluluk ve başarılar dileriz.