Lisans Üstü Öğrencilere Yönelik Proje Yazma Eğitimi

Yazar: cevmuhendislik.web | Tarih: 4 Aralık 2023

LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARIMIZDA ÖĞRENİM GÖREN ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK UYGULAMALI PROJE YAZMA EĞİTİMİ

Üniversitemizde öğrenim gören lisansüstü öğrencilerine proje yazım süreçleri ile ilgili bilgi ve beceri kazandırmak amacıyla, uygulamalı proje yazma eğitimi düzenlenecektir. Bu eğitim süreci sonunda; genç akademisyen adaylarına Ar-Ge kültürü kazandırmak ve üniversitemizin proje destekleri hakkında farkındalık oluşturmak hedeflenmektedir. Ayrıca araştırma politikamız gereği bilginin toplumsal faydaya dönüşebileceği fikirlerin, nitelikli ve yenilikçi bilimsel araştırma projelerine dönüştürülmesi, tez çalışmaları için gerekli alt yapı imkânlarının oluşturulması planlanmaktadır.

Başvuru koşulları, tarihler ve başvuru formu için ekteki dosyayı inceleyebilirsiniz.

PROJE YAZMA EĞİTİMİ.pdf