Konferans: Çevre Günüllülüğü

Yazar: cevmuhendislik.web | Tarih: 5 Nisan 2024

TEMA Vakfı, OMÜ Çevre Topluluğu, ÇEVSAM ve Çevre Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenen Tema Vakfı Samsun İl Temsilcisi Leman ÖZAY'ın konuşmacı olarak davetli olduğu "Çevre Gönüllülüğü" konferansa Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yıldıray TOPCU, Çevre Mühendisliği Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Feryal AKBAL, Bölüm Başkan Yrd. Prof. Dr. Ayşe KULEYİN, ÇEVSAM Müdürü Prof. Dr. N. Gamze TURAN, ÇEVSAM Müdür Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Hülya AYKAÇ ÖZEN, öğretim elemanları öğrenciler ve Samsun Genç Tema gönüllüleri katıldı. Sn. ÖZAY konuşmasında TEMA Vakfı'nın misyonu, gönüllülük faaliyetlerinin kazandırdıkları ve kendi tecrübelerinden bahsetti. Konferans sonunda Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yıldıray TOPCU, Çevre Mühendisliği Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Feryal AKBAL ve ÇEVSAM Müdürü Prof. Dr. N. Gamze TURAN kısa değerlendirmelerde bulundu. Son olarak Samsun Genç Tema gönüllüleri çalışmaları hakkında bilgi verdiler.