Çalıştay: Genç Su Buluşmaları

Yazar: cevmuhendislik.web | Tarih: 18 Nisan 2024

Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ), Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÇEVSAM) ile Çevre Topluluğu ve Çevre Mühendisliği Bölümü koordinatörlüğünde 17 Nisan 2024 Çarşamba günü Atatürk Kültür Merkezi'nde “Genç Su Buluşmaları Çalıştayı” düzenlendi.

Programa, Rektör Prof. Dr. Yavuz ÜNAL, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevim Alışır, Tarım ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Buğra Fındık, Samsun Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Tevfik Akçay, OMÜ Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Feryal Akbal ile Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Kuleyin, OMÜ ÇEVSAM Müdürü Prof. Dr. Nurdan Gamze Turan ile Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Hülya Aykaç Özen, OMÜ Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yusuf Demir, Samsun Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ali Tulumen, OMÜ Çevre Topluluğu Başkanı Yusuf Dursun Durmuş, akademik personel, öğrenciler ve öğrenci toplulukları üyeleri katıldı.