Samsun Çarşamba Ataköy Ortaokulu'na Ziyaret

Yazar: cevmuhendislik.web | Tarih: 3 Şubat 2020

Çevre Mühendisliği Bölümü 3 Ocak 2020 Cuma günü Samsun İli Çarşamba İlçesi'nde bulunan Ataköy İlkokulu'nu ziyaret etti. Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gülfem BAKAN öğrencilere çevre mühendisliği mesleği hakkında bilgi vererek, çevre konusunda bilinç ve farkındalık oluşurmak amacıyla açıklamalar yaptı. Öğrenciler ile birlikte etkinliklerin yapıldığı buluşmada ayrıca öğrencilere yeni yıl hediyeleri verildi. Ataköy Ortaokulu Müdürü Güner AKSU ve Fen Bilgisi Öğretmeni Müge SIDAL yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Çevre Mühendisliği Bölümü adına Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gülfem BAKAN misafirperverlikleri için okul yöneticileri ve öğretmenlere teşekkür edip öğrencilere sağlık, mutluluk ve başarı dileklerinde bulundu.