Çevre Mühendisliği Bölümü 2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Programı

Yazar: cevmuhendislik.web | Tarih: 3 Şubat 2020

Çevre Mühendisliği Bölümü 34. Meziniyet Töreni 18 Haziran Salı günü Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu'nda öğretim üyeleri, öğretim elemanları, mezun öğrenciler ve ailelerin katılımıyla gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gülfem BAKAN'ın konuşmaları ile devam etti. Mezun durumundaki öğrencilerimizden Elif KEMER, Mehmet AK, Sena YAVUZ, Hava BAŞ, Seda ÇAVUŞOĞLU ve Berna Betül ÖKTEM günün anlam ve önemine uygun konuşmalar yaptılar.

Mezuniyet programı dereceye giren mezunlarımıza ödül takdimi ile devam etti. Çevre Mühendiliği Bölümü 2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı mezunlarından bölüm birincisi Elif KEMER'e ödülünü Çevre Mühendiliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gülfem BAKAN verdi. Bölüm ikincisi Özlem UÇAR'a Rektör Danışmanı Prof. Dr. Yüksel Ardalı ve bölüm üçüncüsü Mehmet AK'a Prof. Dr. Feryal AKBAL tarafından başarı belgeleri ve ödülleri verildi.

Bitirme projesinde yaptıkları poster sunumlar ile dereceye giren Sena YAVUZ, Hatice Büşra OKTAŞ ve Yusuf AÇICI'ya ödülleri danışman öğretim üyeleri Doç. Dr. Ayşe KULEYİN, Prof. Dr. Bahtiyar ÖZTÜRK yerine Çevre Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semra ÇORUH ve Prof. Dr. Gülfem BAKAN tarafından hediyeleri ve başarı belgeleri verildi.

Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. N. Gamze TURAN, Doç. Dr. Nevzat BEYAZIT ve Çevre Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Andaç AKDEMİR tarafından mezun öğremcilere başarı belgeleri verildi. Mezuniyet programı Çevre Andı'nın okunması, kep atma ve kapanış konuşmasıyla sona erdi.

Tüm mezunlarımızı tebrik eder, meslek hayatlarında başarıar dileriz. Başta mezunlarımızın bugünlere gelmelerinde en büyük pay sahibi aileler olmak üzere mezuniyet programına katılan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.