Çarşamba Atıksu Arıtma Tesisi Kapasite Geliştirme Projesi Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi

Yazar: cevmuhendislik.web | Tarih: 22 Aralık 2021

Eptisa Türkiye liderliğindeki konsorsiyum tarafından yürütülen çalışmaya yönelik tanıtım toplantısı 21 Aralık Salı günü Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu'nda başta Çevre Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencileri olmak üzere yoğun katılımla gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından açılış konuşmasını Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yıldıray TOPÇU'nun yaptığı toplantı proje tanıtım filmi gösterimi ile devam etti. SASKİ adına Çevre Yüksek Mühendisi İmren YİĞİT KURU projedeki rolü ve görevlerinden bahsetti. Müşavir Firma Eptisa Kurumsal Uzmanı ve Çevre Yüksek Mühendisi Pınar Süren “Çarşamba Atıksu Projesi kapsamında yürütülen kapasite geliştirme programı faaliyetleri" konulu bir sunuş yaptı. Son olarak Eptisa Uzmanı Çevre Yüksek Mühendisi Ahmet ERGÜL Çarşamba Atıksu Arıtma Tesisi'ne ait tasarım ve inşaat aşamalarından bahsetti ve proje dair teknik verileri paylaştı. Toplantı sonunda uzun bir soru cevap bölümü gerçekleştirildi. Karşılıklı iyi dilek ve temenniler ile sonlanan toplantıda Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanı Feryal AKBAL SASKİ ve EPTİSA Türkiye yetkililerine hazırlanan program için teşekkür etti.