Bitirme Projesi Poster Sunumları Tamamlandı

Yazar: cevmuhendislik.web | Tarih: 12 Haziran 2019

Çevre Mühendisliği Bölümü Lisans Bitirme Projesi poster sunumu ve ödül töreni 30.05.2019-31.05.2019 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Çevre Mühendisliği Bölümü Seminer Salonu'nda gerçekleşen bu sunumlara tüm öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Çevre mühendisliği bölümü öğrencileri; eğitimleri boyunca edindikleri analiz, tasarım ve geliştirme deneyimleri ile araştırma faaliyetlerini tartışma imkanı buldu. Araştırma yapan öğrencilerin hazırlamış oldukları poster sunumları görsel netlik, sözlü sunum ve bilimsel katkıları açısından değerlendirilmek üzere bir yarışma düzenlendi ve en iyi öğrenci poster bildirileri belirlendi. Poster sunum alanında Sena Yavuz birinciliğe, Hatice Büşra Oktaş ikinciliğe ve Yusuf Açıcı üçüncülüğe layık görüldü.