2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı Diploma Töreni: Güncelleme

Yazar: cevmuhendislik.web | Tarih: 6 Temmuz 2020

ÖNEMLİ: Diploma Töreni için classroom.google.com üzerinden bir sınıf oluşturulmuştur. Katılım formunu dolduran öğrencilere davetiye gönderilmiştir. OMU tarafından sağlanan @stu.omu.edu.tr uzantılı e-posta adresinizi kontrol edip daveti kabul etmeniz gerekmektedir. Başvuru yapmasına rağmen davetiye almamış olanların durumu isa.isik@omu.edu.tr adresine yazmaları gerekmektedir. Ayrıca classroom.google.com, bölüm web sitesi ve diğer mecralarda yapılan duyuruları takip etmek sizin sorumluluğunuzdadır.

Önceden duyurulduğu gibi konuşma metni, fotoğraf albümü veya video hazırlayanların dosyalarını 06.07.2020 Pazartesi günü 17.00'ye kadar handan.atalay@omu.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

08.07.2020 Çarşamba günü 12.00'de yapılacak diploma töreni için 07.07.2020 Salı günü 12.00'de prova yapılacaktır. Tüm öğrencilerin provaya katılımı beklenmektedir. Yapılacak duyuruları dikkatle takip ediniz.

İçinde bulunduğumuz şartlar nedeniyle telekonferans yöntemiyle online gerçekleştirilecek bir diploma töreni organize edilmektedir. Son sınıf öğrencilermiz ile önceki yıllarda diploma törenine katılmamış mezun durumundaki öğrencilerimize yönelik yapılacak olan törene katılım için verilen formu eksiksiz doldurmanız gerekmektedir. Aksi halde törene katılmanız mümkün olmayacaktır.

Online Diploma Töreni Katılımcı Formu