II. MÜDEK Danışma Kurulu Toplantısı

Yazar: cevmuhendislik.web | Tarih: 6 Mayıs 2019

Akreditasyon çalışmaları kapsamında 06.05.2019 tarihinde Mühendislik Fakültesi Pempe Salon'da II. MÜDEK Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gülfem BAKAN, Bölüm Başkan Yrd. ve MÜDEK Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Semra ÇORUH, Bölüm Başkan Yrd. Dr. Öğretim Üyesi Andaç AKDEMİR, Prof. Dr. Hanife BÜYÜKGÜNGÖR, Prof. Dr.Yüksel ARDALI, Prof. Dr. Ümmihan DANIŞ, Doç. Dr. Hülya BÖKE ÖZKOÇ, Çevre Mühendisleri Odası Temcilcisi Samsun Şube Başkanı Özcan ÇOLUK, Kamu Çalışanı Temsilcisi Nazlı AYYILDIZ TURAN, İşveren ve Yönetici Temsilcisi Cihan SİDAL, Özel Sektör Çalışanı Nadir ŞİMŞEK, Çevre Mühendisliği Bölümü Mezunu Nükhet ARSLAN, Arş. Gör. Arife ŞİMŞEK ve Öğrenci Temsilcisi Enes YİĞİT katıldı. Danışma kurulu üyelerine ek olarak, toplantıya Prof. Dr. Feryal AKBAL, Prof. Dr. Bahtiyar ÖZTÜRK, Prof. Dr. N. Gamze TURAN, TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Genel Başkanı Dr. Baran BOZOĞLU, Dr. Arş. Gör. Hülya AYKAÇ ÖZEN, Arş.Gör. Sevde ÜSTÜN ODABAŞI, Arş. Gör. Handan ATALAY, Arş. Gör. Kasım ATMACA ve Arş. Gör. Tolga AYERİ katıldı.